Paris Valtadoros: Επίδειξη μόδας για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο - Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο show
Το εμβληματικό στάδιο της Αθήνας πλημμύρισε με τις δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Καλλιμάρμαρο μετατράπηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου σε μια μεγάλη πασαρέλα για να υποδεχτεί τις δημιουργίες του Paris Valtadoros που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλληνας σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του συλλογή, εμπνευσμένη από τη μοναδική αρχιτεκτονική και τη διαχρονική ιστορία του σταδίου.
Στο fashion show του σχεδιαστή έδωσαν το «παρών» η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Ελλάδα Kimberly Guilfoyle και οι Μαρίνα Βερνίκου, Ζέτα Δούκα, Σάρα Εσκενάζυ, Νίνα Λοτσάρη, Αννίτα Πάνια, Ζήνα Κουτσελίνη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Shaya Hansen, Μαρία Ανδρούτσου, Μαρίνα Σταυράκη, Δάφνη Καραβοκύρη, Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, Άντζελα Ευριπίδη, Ελένη Καρακάση, Εριέττα Μανούρη, Τάνια Μπρεάζου, Γιώργος Χρανιώτης, Σπύρος Μπιμπίλας, Κατερίνα Μισιχρόνη. Όλες οι κυρίες φορούσαν δημιουργίες του σχεδιαστή.
Αν και γύρω στις 19.30 όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν, τελικά το show καθυστέρησε για περίπου μία ώρα, μέχρι την άφιξη της Guilfoyle στο Καλλιμάρμαρο. Η Αμερικανίδα πρέσβειρα έφτασε στο στάδιο συνοδευόμενη από τον στιλίστα της, Fancy James, ο οποίος κρατούσε και τη Birkin τσάντα της αξίας 18-20.000€!
Η επίδειξη ξεκίνησε από τη στοά του Παναθηναϊκού Σταδίου, γνωστή ως «Τρύπα της Μοίρας». Μέσα από αυτή τη συμβολική επιλογή, ο σχεδιαστής επιθυμεί να αναδείξει το μήνυμα ότι η μοίρα καθορίζεται αποκλειστικά από εμάς και οφείλουμε πάντα να αγωνιζόμαστε με αρετή, αξίες και πίστη στα ιδανικά μας.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Δείτε ποιοι βρέθηκαν στο fashion show: